Авариен ключар в София: Шерлок Груп БГ

Авариен ключар в София: Sherlock Group BG

Аварийно отключване на вашия дом, офис, заведение или автомобил

Ключарите на Шерлок успяват да отключат всяка врата, ключалка и автомобил, защото са преминали курсове за ключари или са придобили своя опит в областта на аварийното отключване по най-ценния начин – учейки се от майстори аварийни ключари години наред.

Освен това, ние сме член на Националния съюз на ключарите в България (НСКБ), което гарантира сигурност и професионализъм при извършването на ключарските услуги, защото дружеството е създадено с цел намаляване на измамите в бранша и предлагането на неефективни услуги от ключари без нужната квалификация.

Авариен ключар в София - Шерлок Груп

Затова, когато викате ключар за аварийно отключване или за смяна на патрон, брава или друг тип заключваща система, ви съветваме да поискате неговата карта за членство. Така ще бъдете сигурни, че получавате най-доброто качество и обслужване.

Освен това, НСКБ редовно обучава своите членове, като провежда квалификационни курсове на различни теми в областта на заключването и новостите в сферата.

Sherlock Group BG разполага с най-добрия сервиз за изработка, монтаж и поправка на всички видове ключове и брави, както и с едни от най-добрите аварийни ключари в София. В ежедневието си, нашите клиенти изпадат в най-различни неприятни ситуации и често се нуждаят от спешно, аварийно отключване на врата.

В такива случаи, те трябва само да ни се обадят, за да разрешат трайно проблема си. След получаване на сигнала, нашите ключари ще пристигнат възможно най-бързо на мястото и ще използват експертните си умения, за да отключат всяка ключалка.

Разчитайте на Sherlock Group BG за следните ключарски услуги:

  • Аварийно отключване, ако сте загубили ключовете си за дома, офиса, автомобила или за заведение.
  • Аварийно отключване при забравени ключове.
  • Аварийни ключарски услуги при повреда на ключалката.
  • Аварийно отключване по всяко време на денонощието.
  • Аварийна подмяна на патрон
  • Аварийно изкарване на дубликат на ключ

Що се отнася до цените на услугите на аварийния ключар, те зависят от сложността на бравата, както и от това на какво разстояние се намира домът ви от ателието.

Обадете ни се