За Sherlock Group BG – ключарска фирма от София | Шерлок Груп БГ - спешен ключар и автоключар

За Sherlock Group BG – ключарска фирма от София

Спешни ключари в София, аварийно отключване на домове и автомобили, ключарски ремонти и монтаж в цялата страна – Sherlock Group BG

Ние, от Sherlock Group BG, създадохме фирма за качествени ключарски услуги, чиято история започва през 1992 година и продължава вече почти 25 години. Събрахме едни от най-добрите професионалисти в бранша и си поставихме за цел да предоставим на клиентите си от цяла София и региона разнообразие от услуги в сферата на ключарството, които да отговарят на най-високите професионални стандарти за осигуряване на перфектна сигурност на вашия дом или офис.

За годините, в които сме на българския пазар, Шерлок Груп БГ разширихме дейността си и натрупахме значителен опит в ключарството. Какъв е резултатът днес? Много доволни клиенти, които редовно търсят нашата помощ както за битови ключарски услуги, за автоключарски услуги, така и за аварийни ситуации, в които имат спешна нужда от ключар, тъй като ние работим 7 дни в седмицата, 24 часа в денонощието.

Гордеем се със сигурността и удовлетворението, което предоставяме на своите клиенти, както и с доверието, което ни гласуват. Поради тази причина сме и едни от лидерите в областта на ключарските и автоключарските услуги в София и околността.

Често се случва българи и български фирми, които са запознати с нашата дейност, да се доверяват на доказания ни професионализъм и да поемаме поръчки и извън границите на България. Многократно оказваме помощ в Сърбия, Словения, Турция, Гърция. Фирмата ни обслужва немалка част от банките на територията на България, за които извършваме ключарски услуги за тежко банково оборудване, обслужваме автосервизи, както и вериги хранителни магазини в цялата страна.

В какво сме най-добри?

Специализирани сме в отключване на всякакъв вид заключващи системи – на апартаменти и къщи, офиси, автомобили, каси, сейфове, трезори. Професионалното отваряне гарантира високо качество при отстраняване на вашия проблем. Sherlock Group BG ви осигурява:

  • Аварийно отключване
  • Денонощен ключар
  • Автоключар
  • Монтаж и смяна на заключващи системи
  • Ремонтни ключарски услуги

Обадете ни се, ако имате желание да смените вашата заключваща система с някоя по-надеждна. Нашият екип ще ви даде съвети и ще ви помогне да изберете тази, която да направи дома и офиса ви едно по-сигурно място. А ако мисълта за ремонт ви хвърля в ужас, не се тревожете.

Този тип ремонтни дейности не са така неприятни, защото из жилището ви няма да се разхождат чужди хора – нашите ключари извършват монтажа много бързо и работят само около входната врата. Ние, от Sherlock Group BG, разбираме, че всичко зависи от наличието на свободно време, затова предлагаме много гъвкави, изгодни и практични решения.

Call Now