Галерия: Шерлок Груп БГ

Галерия на Sherlock Group BG

Брави и ключалки от реномирани производители

Разгледайте галерията ни и вижте с продуктите на кои реномирани производители работим. Използваме брави и ключалки на CISA, CORBIN, DAF KILIT, DORMA, EVVA, ASSA ABLOY, ISEO, KABA, KALE KILIT, LINCE, LOCKSYS, MAUER, METAL, MOTTURA, MUL-T-LOCK, PATENT, ROSTEX, SECUREMME, VIRO, YALE.
Продуктите, с които извършваме ключарските си услуги, са всякакви видове - от най-опростените модели до най-сложните заключващи системи.

При спешни случаи или при смяна на бравата и патрона


Можете да разчитате на нашата професионална аварийна ключарска помощ, както и на денонощните ни ключарски услуги на територията на цяла София. Можете да разчитате на нас не само при спешни случаи, но и винаги, когато искате да смените бравата и патрона на вратата си (входна, интериорна врата или такава на превозно средство); да поръчате брава или ключалка от доказан производител, чието качество е по-високо, както и за всякакви случаи от областта, в която развиваме дейността си.

В практиката си сме попадали на всякакви случаи, което единствено е обогатило нашето обучение и опит и спомага да взимаме най-правилните решения по най-бързия начин. Например: поправка на ключ в ключалката на автомобил, отключване на ключалки с микрочип, отваряне на касови брави и, разбира се, подмяна на системи за заключване на място, при клиента. При последния тип случаи, ние сме подготвени с брави за всеки индивидуален случай - от най-модерните до най-евтините (все пак, винаги се съобразяваме с възможностите на клиента).

По всяко време на денонощието, във всяка точка на София - знайте, че ключарите на Sherlock Group BG не спят!