Контакти с Sherlock Group BG | Шерлок Груп БГ - спешен ключар и автоключар

Контакти с Sherlock Group BG

Как да се свържете с професионалните ключари от София

За контакт с Sherlock Group BG използвайте посочените координати или формата за обратна връзка, публикувана по-долу на страницата.
Централен офис: ул. Солунска 59А;
София, България
GSM: +359 888 55 96 69
office@kliuchar.bg

Работно време - ателие: Солунска 59А

Понеделник - Петък: 10:00 - 19:00

Събота: 10:00 - 14:00

Неделя: 10:00 - 14:00

Не се колебайте да се свържете с професионалните ключари от София по всяко време на денонощието и при всякакви проблеми, възникнали на базата на заключена ключалка, счупен ключ, заяла брава, развален механизъм за заключване и т.н.

Екипите на ключарската ни фирма могат да реагират своевременно, независимо в коя точка на София се намирате - всеки един квартал и всеки един адрес от столицата на България се обслужва от аварийните екипи. на място ще пристигнат мотивираните служители на фирмата, които са опитни професионалисти в областта на ключарската помощ и автоключарските услуги.

Също така, можете да се свържете с нас за запитвания относно цени, видове извършвани услуги, видове използвани продукти - брави, ключове и т.н., както и по всякакви въпроси от компетенцията на Sherlock Group BG.

Философията ни е насочена към постигането на перфектно обслужване на клиента. Именно това е основен показател, по който можете да съдите а работата на ключарите, автоключарите и аварийните екипи, които ще ви се притекат на помощ в сложни за вас ситуации.

Свържете се с нас на посочените контакти и при нужда от отключване на секретни брави, монтаж на всякакви видове системи за заключване, профилактика на брави и ключалки, прекодиране на ключалки, аварийно отключване на пощенски кутии и шкафове.
 

Форма за контакт

Call Now