Отключване на брави и сейфове | Шерлок Груп БГ - спешен ключар и автоключар

Отключване на брави и сейфове

Шерлок Груп БГ е водеща фирма в бизнеса с ключарски услуги в град София. Занимаваме се с тези услуги повече от 25 години и сме натрупали богат  опит през годините. Една от основните ни услуги е отключване на брави и сейфове за банки, офиси и жилищни сгради. При нас ще намерите разнообразие от модели с различен дизайн като можете да поръчате и изработка на ключ към определена брава, дубликат за врата или кола.

Към отключването на брави и сейфове се отнася и техния монтаж. Този процес, разбира се, става бързо и няма да ви отнеме много време. Ако изработен дубликат на ключ не съвпада, ще направим необходимите корекции.

Шерлок Груп БГ предлага тази услуга на посочен адрес, като можете да ни потърсите навсякъде в столицата. Фирмата обслужва обекти във всички квартали на София. Официалните офиси на Шерлок Груп БГ са два, като единият се намира в центъра, но и в двата винаги ще получите професионална помощ от квалифицирани ключари.

Гарантираме адекватно и професионално отношение във всяка ситуация. Разчитайте на нас, за да получите това, от което се нуждаете на достъпни цени.

Обадете ни се