Ключар Изгрев‎ | Шерлок Груп БГ - спешен ключар и автоключар

Ключар Изгрев‎

Автоключари Изгрев, денонощен ключар Изгрев‎

Ако живеете в квартал Изгрев и се нуждаете от професионален ключар за аварийни отключвания на коли и сгради, както и за битови ключарски услуги – трябва само да позвъните на ключарите на Sherlock Group BG. Те ще приемат поръчката ви, като уточнят подробностите на аварийната ситуация и услугите, които искате. Най-важното е, че ще дойдат на посочения от вас адрес за около половин час.

При нас работят едни от най-добрите специалисти в бранша, притежаващи дългогодишен опит в своята професия, които редовно преминават курсове за допълнителна квалификация и усъвършенстване на уменията, използвайки най-новите технологии в ключарските услуги. Затова и всички жители на софийския квартал Изгрев могат да разчитат на качествено свършена работа и коректност в цените. Крайната цена на услугите се определя от различни фактори, например – дали има повреда или нещо счупено, дали заключващата система има нужда от ремонт, след отварянето, или се налага подмяната й с нова, каква е бравата, какъв е патрона. Разбира се, вие ще можете да изберете какво точно да включва ремонта или монтажа.

Квартал Изгрев граничи с квартал Дианабад и квартал Изток, от който го отделя бул. Драган Цанков. От западната и северната му страна е разположена Борисовата градина, което го прави много зелен и спокоен. Границите на района са обозначение в Закона за териториално деление на столична община и големите градове по следния начин: „район Изгрев с граници: бул. Цариградско шосе, бул. Д-р Георги М. Димитров, ул. Симеоновско шосе, ул. Стоян Михайловски, бул. Пею К. Яворов”. Шерлок Груп БГ поема грижата за предоставянето на качествени ключарски услуги на тази територия, както и на територията на цялата столица и региона. Работим през цялото денонощие, седем дни в седмицата. На пазара сме повече от 20 години, заради фирмената си политика, която е насочена към изграждане на кръг от редовни клиенти, които да могат да разчитат на нас винаги, когато имат нужда.

Call Now